Saturday, July 31, 2010

29.Haftaya yaklasirken


Iste sismanlamis halim. 70 kiloyum su an. 10 kilo almis durumdayim yani. Doktorum her ay 1 kilo almam gerektigini ; 1 kiloyu gecmemem gerektigini soyluyor. Ben ne kadar dikkat etmeye odaklanirsam odaklaniyim, karnim inanilmas bir hizla buyumeye devam ediyor. Seker testin sonucunda tekrar detayli seker taramasi yani 3lu teste girmem tavsiye edildi. Pazartesi gunu 3 kere kan verecegim ve o igrenc sekerli suyu tekrar icecegim.

2 comments:

larcencielblog said...

Banu! Sana bunu neden daha önce söylemedim bilmiyorum ama şeker testine girerken yanında limon götür ve şekerli suyun içine sık! O zman bildiğin limonata oluyor ve de içerken hiç miden bulanmıyor! Hiçbir sakıncası da yok, burada izin veriyorlar :)

Bu arada, çok şeker görünüyorsun bence! Bu haftadan itibaren ayda muhtemelen 2 kilo falan alacaksın, ama zaten toplamda 2.5 ayın falan kaldığı düşünülürse bence çok sorun değil :))

Öptüm seni!

banu dilik said...

Limon falan goturmedim de neyseki cok sukur gecti gitti. Midem bulanmadi ama bir ara yatip uzanmam geekti. Bu arada 3 degil 4 kere kan aliyorlarmis. Once ac karnina, sonra o igrenc suru ictikten yarim saat sonra , iste ben o ikinci kan verilisten sonra yattim, sonra bir yarim saat sonra; ve 1 saat sonra. isin ilginc tarafi; 1 saat sonrasinda hic birsey yoktu bande, tekrar bir sekerli su icip yola mi yoyulsam acep diye dusunmedim degil ama allahtan yanimda peynirli ekmek getirmistim, yola devam edebildim.
insallah sonuclar iyi cikar.